Bilservice

Bilservice

När man har kört ett visst antal kilometer behöver man göra en bilservice för att säkerställa att fordonet är i ett gott skick och fungerar som det skall. Alla tillverkare anger i den medföljande serviceboken med vilket intervall en dylik service behöver göras. Om ni väljer att lämna in bilen till oss på Bilverkstad Solna för att serva fordonet kommer våra mekaniker följa tillverkarens specifika rekommendationer och kontrollera så att bilen är körduglig samt utföra eventuella filter- och oljebyten.

Vi erbjuder förstklassig service och bilvård i Stockholm

Det är viktigt att göra alla kilometerservice som tillverkaren rekommenderar för att bilen inte skall tappa i värde eller få en kortare livslängd. När våra bilmekaniker är klara med arbetet fyller vi i fordonets servicebok och antecknar vilka eventuella reparationer som har gjorts så att ni vid en försäljning har bevis på att bilen kontrollerats med jämna intervall. I samband med en service kan vi även göra en hjulinställning, byta däck och ta hand om att byta bromsar. Vi anpassar helt enkelt vårt arbete efter era och fordonets faktiska behov.

Fördelar med att anlita våra mekaniker för bilservice i Solna

Oavsett om ni kontaktar oss för att få hjälp med en hjulinställning eller service kan vi garantera er:

  • Att vi enbart använder godkända reservdelar
  • Att våra mekaniker följer tillverkarens rekommendationer
  • Att ert fordon får en grundlig genomsyn och att nödvändiga reparationer görs

Få ett bra pris för bilservice

Vi har en fast prislista för bilservice i Solna och skulle vi märka att ytterligare reparationer är nödvändiga kommer vi informera er om dem innan vi utför något byte av eventuella delar. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss för att få information om pris för bilservice innan ni bokar en tid hos våra mekaniker. Vi finns också tillgängliga om ni vill få råd kring något som rör ert fordon, eller om ni är i behov av att hitta förvaringsplats på ett däckhotell. Vi ser fram emot att få hjälpa er!

Våra mekaniker erbjuder bilservice i Solna för ett fast pris, oavsett bilmärke och årsmodell. Vi hjälper er även med nödvändiga reparationer.