Däckhotell

Däckhotell

Eftersom vi har fördelen av att ha fyra årstider i Sverige har de flesta bilägare även två olika uppsättningar av däck för att att fordonet skall vara tryggt vid alla väglag. Förutsatt att mönsterdjupet inte är för litet på däcken kan de ofta användas flera säsonger, men för att det skall vara möjligt är det viktigt att däcken förvaras korrekt när de inte sitter på bilen. Vi på Bilverkstad Solna erbjuder förvaring på ett däckhotell för er som vill vara säkra på att däcken är kördugliga även nästa säsong.

Förvaring på ett däckhotell i Stockholm

Gummit i däcken behöver förvaras svalt och mörkt för att inte slitas ut i förtid. Om man förvarar däcken fel kan gummit torka och det förkortar deras livslängd. Därför är det sällan klokt att lägga dem i garaget eller någon annanstans på tomten eftersom det då föreligger en risk för onödigt slitage. När ni skall byta däck kan ni välja att förvara dem hos oss. Vi tar hand om såväl sommar- som vinterdäck och rengör dem grundligt, placerar dem stående i ett utrymme med låg luftfuktighet.

Korrekt förvaring på vårt däckhotell i Solna

Att vända sig till oss för att få förvaring av sommar- och vinterdäck kommer med många fördelar:

  • Era däck kommer hålla flera säsonger
  • Vi tar hand om en grundlig rengöring
  • I våra lokaler förvaras däcken under rätt förutsättningar

Vi erbjuder däckhotell till ett förmånligt pris

Om ni vill veta mer om vårt däckhotell i Solna eller boka en plats kan ni ta kontakt med oss så hjälper vi er vidare. Om ni önskar kan vi också utföra däckbyte i samband med att vi tar emot de däck ni inte längre behöver. På vår verkstad är vi noga med att erbjuda ett komplett tjänsteutbud och ni är självklart även välkomna att kontakta oss ifall ni är i behov av en bilservice i Solna. Vid sådana arbeten följer vi alltid tillverkarens rekommendationer!

Hos oss kan ni förvara era däck när de inte används. Vi rengör dem och förvarar dem i vårt däckhotell i Solna under rätt förutsättningar.